Helder Risicomanagement B.V. is in 2018 opgericht en is een initiatief van Klap Verzekeringsmakelaar uit Amsterdam. Klap is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico's.

Jong bedrijf met jarenlange ervaring!

De specialisten bij Helder hebben jarenlange ervaring in het adviseren van bedrijven op het gebied van het afdekken van risico's en het kiezen van de juiste maatregelen om risico's te voorkomen of de gevolgen van opgetreden risico's te beperken. Daarnaast is een sterk en uitgebreid netwerk opgebouwd, bestaande uit partijen die u verder kunnen ondersteunen bij het implementeren en organiseren van de juiste maatregelen.

Tegenwoordig realiseren de meeste ondernemers zich dat alleen het afdekken van risico’s niet altijd afdoende is. In veel gevallen is het veel waardevoller om te bekijken welke risico’s de bedrijfscontinuïteit bedreigen en juist alleen voor die specifieke risico’s dusdanige maatregelen te treffen, zodat de continuïteit bewaakt blijft. 

Om risicomanagement succesvol te kunnen implementeren binnen uw organisatie is het van groot belang om draagvlak te creëren bij uw medewerkers. Dit doet u om hen te betrekken bij dit proces. Hier ligt de kern van onze aanpak! Samen met uw personeel inventariseren en analyseren wij de risico’s die uw doelstellingen bedreigen en vervolgens kunt u bepalen welke prioritering u aan de gevonden risico’s toekent.

Neem direct contact op
06 53 35 04 60